TERNION – ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 
Ternion Changer είναι ένα CRYPTO υβρίδιο με εμπρόσθια θύρα και ολοκληρωμένων υπηρεσιών φυτομάζας ΠΩΛΗΤΗ. Ternion ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ CRYPTO, FIAT για την Κρυπτογραφία και Κρυπτογραφία για το εμπόριο. ICO ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ HYBRID αλλάξει. Αυτό αλλάζει με το κεντρικό συγκεντρώνει ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ.
 
 
Σχετικά με το Ternion
Το Ternion είναι ένα υβριδικό ψηφιακό στοιχείο που υποστηρίζεται από ένα οικονομικό οικοσύστημα που υποστηρίζει τη ρευστότητα του μέσω της κερδοφόρας εμπορικής δραστηριότητας. Αυτό σημαίνει για εσάς ως ιδιοκτήτης υπογραφής: Εξασφαλίστε τη μείωση του προσωπικού και την κατάρρευση περιουσιακών στοιχείων. Πληρώστε με εμπιστοσύνη Πληρώστε για προϊόντα και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν kriptokurrency χωρίς απώλειες και αποτυχημένες συναλλαγές που προκαλούνται από διακυμάνσεις των τιμών. Λάβετε VIP θεραπεία όταν εργάζεστε στο Ternie Exchange. Με εκπτώσεις στο διοικητικό συμβούλιο, όταν πληρώνετε τιμές με το Ternion. Πληρώστε τις ηλεκτρονικές πληρωμές σε κρυπτογράφηση και λάβετε το fiat ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα με τις Πληρωμές Ternion. Όταν συνεισφέρετε στην αρχική προσφορά νομισμάτων Ternion, δεν έχετε παρά ένα σημάδι:
 
χαρακτηριστικά
Μέσα στο οικοσύστημα του Ternie, όλοι οι μηχανισμοί εσωτερικής δημιουργίας εσόδων προορίζονται για τη διατήρηση του Ταμείου Ταμείων για την Τροχικότητα Ternie. Με τον ίδιο τρόπο που το οικονομικό μοντέλο του Ternion εξαρτάται από τις φυσικές δυνάμεις της αγοράς για τη στήριξη της ρευστότητας του Ternion, εφαρμόζεται επίσης και η χρήσιμη λειτουργικότητα του συμβόλου Ternion. Το σήμα TRN ενσωματώνεται πολύ καλά στο οικοσύστημα Ternion, το οποίο χρησιμεύει ως μέθοδος αλλαγής για τα τιμολόγια που εισέρχονται στις επιχειρήσεις ανταλλαγής Ternion και Ternion Payments. Αυτός ο μηχανισμός χρησιμότητας μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη ζήτηση για το σήμα TRN, το οποίο στη συνέχεια επιστρέφεται στο οικοσύστημα. ένα κυκλικό περιεχόμενο προσφοράς και ζήτησης. Το Ternion Exchange είναι μια ρυθμιζόμενη, εξουσιοδοτημένη και συγκεντρωτική οντότητα που επιτρέπει κρυπτογράφηση σε κρυπτογράφηση, κρυπτογράφηση και κρυπτογράφηση στο εμπορικό εμπόριο. Στο στάδιο μετά το ICO, η ανταλλαγή θα γίνει υβρίδιο. Αυτό θα διευκολύνει την αποκεντρωμένη ανταλλαγή με ένα κεντρικό. Ο επεξεργαστής πληρωμής Ternion είναι μια πύλη πληρωμής που μπορεί να υλοποιηθεί κατά την κρίση του επιχειρηματία και να παραδώσει κάρτες στους χρήστες του. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη χρεωστική κάρτα για να πληρώσουν τους εμπόρους. Οι πωλητές μπορούν να επιλέξουν να λάβουν χρηματιστηριακά προϊόντα ή υπηρεσίες κρυπτογράφησης για προϊόντα και υπηρεσίες, εφαρμόζοντας το API Ternion στη μέθοδο πληρωμής τους. Αυτό είναι δυνατό χάρη στην ενσωμάτωση του Exchange στο σύστημα. Το Ternion Liquidity Fund είναι συμβατό με δύο επιχειρηματικά μοντέλα και αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του επεξεργαστή πληρωμών και πληρωμών. Το Ταμείο είναι επίσης υπεύθυνο για την επαναγορά των μαρκών,
Τεχνικές πληροφορίες 
Συμβατό με το ERC20 Παρέχει συμβατότητα μεταξύ όλων των συμβόλων που είναι συμβατές με το ERC20, το οποίο προσφέρει σημαντικά οφέλη για κάθε χρήστη του οικοσυστήματος Ternion. Το Ternion Exchange έχει ευρωπαϊκή άδεια κρυπτογράφησης. №FVR000209IX Το API IntegrationTernion θα έχει ενσωμάτωση API FIX. Θέλουμε να συμμετάσχουμε στην ενοποίηση και το υπόλοιπο API
χάρτης πορείας
 
 
 
Q1 2018 Ξεκινά η ανάπτυξη της ανταλλαγής. 
Q2 2018 Δημόσια προπώληση. Εκκίνηση ανταλλαγής 
Q3 2018 Δημόσιες πωλήσεις. 
Το Q4 2018 Beta αποκλείστηκε αποκεντρωμένο. Ανταλλαγή εμπορικών συναλλαγών Margin Trading. Ξεκινά η ανάπτυξη της αποκεντρωμένης ανταλλαγής. Επέκταση του ταμείου ανταλλαγής ρευστότητας. 
Εμφανίζεται η εξέλιξη της πληρωμής του τριμήνου του 2019 Ternie. Unsecured Exchange Εκκίνηση Closed Payments Beta. Ανταλλάξτε την Prime Launch. 
 
Q2 2019 Έναρξη πληρωμής.
 
 
 
ICO Ternion Παράμετροι (TRN-token) 
Φύλλα: TRNToken Πρωτοκόλλου: Token ERC20Totale: 95000000 TRNToken παράδοση προπώληση: 22500000 παράδοση TRNToken κατά ICO: 53500000 TRNPresales ημερομηνία: Ενεργή μέχρι τις 28 του Ιουνίου, 2018.
Λεπτομέρειες σχετικά με την πώληση του συμβόλου:
Κουπόνια: TRN 
πρωτόκολλο Token: ERC 20 
Σύνολο Token: 95.000.000 TRN 
Παράδοση μάρκες σε προ-αγορά: 22.500.000 TRN 
Παροχή συμβολικού να ICO: 53500000 TRN 
Ώρες Πωλήσεις: 
Αποτελεσματική μέχρι τις 28 το 2018 ICO Ημερομηνία:
Α ‘Γύρος – Ιούνιος 29 – Αύγουστος 29 ανταλλαγής: 1 TRN = 0,65 USD 
Γύρος Β – Αύγουστος 30 – 30 Οκτωβρίου ανταλλαγής: 1 TRN = 2,10 USD 
Γύρος C: 1 Νοέμβριος – 30 Δεκέμβριος , συναλλαγματική ισοτιμία: 1 TRN = 3.23 
Cover ICO:
Paperback: $ 5.000.000 
στερεά Καπέλα: $ 65.000.000
 
 
 
 
LAPSO
 
 
 
 
Λεπτομερείς πληροφορίες: 
Τηλεγράφημα: https://t.me/TernionOfficial
 
yudi hasanudin

Leave a comment