TERNION – Hybrid Kripto Exchange, jossa on Fiat Gateway ja Integrated Merchant Services

Hei kaikille, jos olet kiinnostunut liittymään Ternion-projektiin, kannattaa lukea arvosteluja, jotka auttavat sinua saamaan tietoja, jotka voivat auttaa sinua näyttämään tehtävänsä: 

Mikä on Ternion? 

Ternion on hybridi k

ripto vaihto fiat yhdyskäytävän ja integroitu kauppakeskuksen palvelut.

Ternion Exchange on säännelty, lisensoitu ja keskitetty laite, jonka avulla salaus voi kryptoida, päästä kryptoon ja kryptoon kaupankäynnistä. ICO: n jälkeisessä tilanteessa vaihto tapahtuu hybridiä. Se helpottaa hajautettua vaihtoa keskitetysti. 

Ternion-maksuprosessori on maksu-yhdyskäytävä, joka voidaan toteuttaa jälleenmyyjän harkinnan mukaan ja antaa kortteja käyttäjilleen. Käyttäjät voivat myös käyttää maksukortteja maksamaan myyjille. Tavarantoimittajat voivat päättää vastaanottaa tavaroita ja palveluita koskevaa fiat- tai cryptovalua toteuttamalla Ternion API: n maksutavalla. Tämä on mahdollista, koska Exchange on integroitu järjestelmään.

Ternion Likviditeettirahasto tukee kahta liiketoimintamallia, ja se on Exchange- ja Payment Processorin selkäranka. Rahasto on myös vastuussa rahojen ostamisesta takaisin neljänneksellä yhtiön voitosta ja polttamalla niitä inflaation torjumiseksi. Rahasto tallentaa myös toisen neljänneksen kertyneistä varoista käytettävissä olevan likviditeetin saamiseksi Ternionin tulevalle laajentumiselle maailmanlaajuisesti.

Miksi Ternion? 

Me tiiminä pyrimme jatkuvasti olemaan markkinoiden edessä. Pyrimme rajaamme saavuttamaan sen, mitä kaikki muut vain yrittävät. Uskomalla meidät muodostaessanne tulevaisuuden, jossa seisomme yhdessä joka aamu. 

Voit saada ensimmäisen kokemuksen vaihto-ohjelmasta täältä ja nähdä, miten ensimmäinen versio näyttää. Vaihto ei ole vain institutionaalisille toimijoille mukava, mutta se on kätevää ja helppoa joillekin vähittäis sijoittajille, sillä se sisältää mobiililaitteiden sovelluksen ja verkkosovelluksen. 

Avoimuutta ja luotettavuutta silmällä pitäen Ternion tarkistaa vuosittaiset auditoinnit, jotta yleisö säilyy tulevaisuuden edistyksissä.

Tiedämme, että hajautettu digitaalinen talous on tulevaisuutta, mutta ymmärrämme myös väistämätön yhteys sekä arvoa, joka perinteinen taloustiede opetti meille tietoa, jota me toteuttaa kryptokursutrymmet tänään. 

Tavoitteemme 

ongelmat 

Puute säädellyt ja luvalliset salauskontrolloitujen Fiat vaihtoa 

huono teloitettiin asiakas Crypto-Fiat-vaihto 

Jokaisen vaihdon vaatii lähettää omia KYC- ja AML ohjeita, kestää kauan todennetaan 

Puuttuvat läpinäkyvyyden ja luotettavuuden puuttumisen takia Varsinaisen tarkastuksia 

useimpien Exchange API WebSocket perustuu 

on alijäämäinen maksujärjestelmiä, jotka mahdollistavat säännölliset salaus liiketoimet 

ei selkeät suuntaviivat pääomatukea ICO toimintaan

Miten ternion ratkaisemaan niitä 

Ternion Exchange on eurooppalainen Crypto myyntilupa №FVR000209 

Ternion tarjoaa täyden tuen, mukaan lukien yksittäisten johtajien asiakkaille, jotka tarvitsevat niitä 

Ternion tulisi seurata ja asettaa selkeät, yhtenäiset eurooppalaiset suuntaviivat lennolle nopeasti vahvistusta 

varsinaiselle suorittamien tarkastusten riippumattoman osapuolen ylläpitää avoimuutta 

Ternionilla olisi oltava FIX API -integraatio. Haluamme silta integraatiota ja levätä sovellusliittymäintegroinnilla 

Ternion maksujen käsittelijä tuo yksilöllisen ratkaisu markkinoilla, koska Ternion Exchange 

Ternion Korko ylläpitää liiketoimintamalli ja toteutumista seurataan asetettujen tavoitteiden mukaisesti ICO vaiheen 

Ternion Token Eosystem

Ternionin ekosysteemiä tukee TRN Utility Token. TRN Token on ERC20-yhteensopiva merkki, joka annetaan Ethereum-lohkoketjulle. TRN Token on keskeinen maksumekanismi Ternion-ekosysteemin kautta vaihdettujen tavaroiden ja palvelujen osalta. 

Yleiskatsaus Ternionin ekosysteemiin

Sisällä Ternion ekosysteemi on kaikissa sisäisissä tuloja tuottavia mekanismeja, joilla pyritään säilyttämään Ternion Liquidity Fund. Aivan kuten Ternion rahoitusmalli perustuu luonnon markkinavoimiin tukemaan Ternions maksuvalmiutta, myös tekee Ternions tokenes toiminnallisuutta.TRN merkki on hyvin integroitu Ternion ekosysteemiin, ja toimii -tavat aiheutuneet kulut kautta Ternion vaihto ja Ternion maksut. Tämä työkalu mekanismit voivat johtaa suurempaan kysyntään TRN-tunnuksen, joka on sitten kanavoidaan takaisin ekosysteemiin, luo sisälsi sykli kysynnän ja tarjonnan. 

Token Utility Ominaisuudet: likviditeettitukea 

TRN on työkalu merkki sijoitettu antaa käyttäjille pääsyn useita etuja sisällä Ternion ekosysteemin. TRN ominaisuuksia ovat maksaa:

Taloudellinen malli: Token Burn Asset Price 

Ternionilla on luotettava likviditeetti, jonka avulla markkinavoimat perustuvat rahoitusmalliin. Ternion-rahoitusmalli ja sen tukema ekosysteemi varmistavat, että Ternion-merkki pysyy tärkeänä. Ternion-merkki (TRN) on olennainen osa ekosysteemiä ja toimii Ternionin kolmen peruspilarin alkuperäisenä valuutana: Exchange, Ternion-maksut ja likviditeettiresurssit.

Vaihe 1: 

Tulonmuodostus Ternion Exchange toimii progressiivisen palkkion perusteella (0,25 prosentista 0,1 prosenttiin kuukausittaisten tulojen aktiivisen volyymin perusteella). 

Ternion Maksut veloittavat 0,85% – 1,5% provisiota kaupasta riippuen ostovaluutta. 

Vaihe 2: Token Refund 

Ternion käyttää 25% kertyneistä varoista token- ostojen suorittamiseen.Ternion tallentaa 25% likviditeettisäätiölle kertyneistä varoista, jotta sillä olisi aina käytettävissään likviditeettiä Ternionin laajentuessa maailmanlaajuisesti. 

Vaihe 3: Token Burn 

Ternion polttaa tunnuksen, mikä vähentää yleistä Ternionin verenkiertoa. 

Ternionin ensimmäinen kolikon tarjous

Ternion Tokenia (TRN) käytetään vaihtoehtona koko Ternionin ekosysteemille.Tämä sisältää kauppamaksut, kauppakustannukset ja listautumismaksut.TRN luodaan vain yksittäisen tapahtuman aikana, joka alkaa yksityisen neuvottelun aikana. Lisäksi mikään Token ei tule syntymään, kun ICO: n viimeinen kierros on valmis. Kaikki myymättömät rahakkeet tuhotaan. 

Tokenstruktur 

yhteensä enintään tarjonta: 95000000 TRN 

Saatavana myynti: 22500000 TRN 

käytettävissä yleisillä myyntiin (lisättynä myymättömät ennakkomyynnissä kuponkia) 53500000 TRN 

pehmeään kanteen: $ 5000000 

HARD CAP: $ 30000000 

Token Automaatit 

Token Sales Päivämäärät 

Ternion token myynti on jaettu Pre A, A, B, C kierrosta. Presale ja julkinen Token Sale.

Pre-A Round 

Presale on voimassa 28.6.2018 saakka. 

Myyntituki mahdollistaa Ternionin hankkimaan tarvittavat varat vaihdon aloittamiseksi ja vähimmäisläpäisevä tuote (MVP), joka on saatavana julkisessa myyntitilassa. Edelleenmyynti auttaa meitä myös saavuttamaan arvokkaita palautteita rakennuksen varhaisessa vaiheessa ja edistämään valuuttakurssien kehittämisprosessin tehokkuutta. 

Julkisen ennakkomyynnin yhteydessä syntyviä rahastoja käytetään ensisijaisesti kehitykseen ja kasvuun, vaikka Ternionin likviditeettisäätiön perustana on edelleen murto.

Julkisen tiemaksun myyntirahasto

Tokenfordeling

Hallinnointi & Konsernirakenne 

Ternion OÜ rakentuu olla selkeä jako roolit ja vastuut sekä standardin hallinta rakenne säilyy ainutlaatuinen tavoitteena luotettavaa suorituskykyä.Päätavoitteena on lisätä Ternion ekosysteemin ja edistää Ternion brändin.Ternion joukkue koostuu jo 15 kokopäiväistä työntekijää omistautunut rakentamaan laadukkaita kryptokursutveksling.

Roadmap 

Ponnistelut Ternion ekosysteemi on ensisijainen tavoite vähentää ajanhukkaa välillä tärkeimmät välitavoitteet ja antaa osallistujien pääsyn Ternion ekosysteemin heti julkista myyntiä. Tämä antaa meille ratkaiseva reuna kilpailijoita vastaan, jotka pyrkivät muuttumaan ajautunut pitkät toimitusajat ICO. Seuraavassa etenemissuunnitelmassa on kaikki tärkeimmät vaiheet Ternion-ekosysteemin kehittämisessä. 

Q1 2018 vaihto kehittäminen alkaa 

Q2 2018 Pyöreän 

myynti vaihto alkaa 

Q3 2018 B Kokonaiset Myynnissä 

hajautettu Exchange Development Aloittelija 

Exchange esittelee marginaali kaupankäynnin 

Q4 2018 C kierroksen Myynnissä 

hajautettu Exchange suljettu beta 

Q1 2019 vaihto likviditeettipoolia Expansion

Ternionin maksukehitys käynnistää 

hajautetun vaihtokurssin käynnistämisen 

maksut Suljettu beta- 

vaihto Prime Launch 

Kolmannen vuosineljänneksen 2019 Payment Launch 

Team

Ternion on uusi kaupankäyntijärjestelmä, joka osoittaa markkinoita ja muuttaa taloudellisen ekosysteemin toimintaa, joka perustuu onnistuneeseen blockchain-lähestymistapaan. Järjestelmä käyttää alusta-alustaa keinona tukea kaupankäyntiprosessia hämmästyttävien omaisuuslajien kanssa. Lisäksi alusta käyttää omaa tunnettua salasanaa, joka tunnetaan nimellä tunnussäilytys. Kehittäjät haluavat luoda suuria likviditeettitavoitteita, jotka pitävät token-liiketoimia tunnistamaan omistajia. Foorumin tavoitteena on olla johtava muutos rahoitusvaroihin käyttämällä lohkoteknologiaa. Kun päätät osallistua tällä verkkosivustolla,

Löytää osuvampia yksityiskohtia Ternion projekti, noudata muutamia lähteitä seuraavat viittaukset: 

@yudi hasanudin

Leave a comment