TERNION – Hybrid Crypt Exchange koos Fiat Gateway ja integreeritud kommertsteenustega

Tere kõigile, kui olete huvitatud Ternioni projektis osalemisest, on see ülevaade hea mõte lugeda, et ülevaade aitab teil saada teavet, mis aitab neil näidata oma misjonssyni 

Mis on Ternion? 

Ternion on hübriid

Exchange’i lüüside ja integreeritud teeninduskeskused.

Ternion Exchange reguleeritud, litsentseeritud ja tsentraliseeritud seade krüpteerib krüpti, muutes fiat-krüpti ja krüpto fiatiks. ICO-järgses positsioonis on vahetus hübriidne. See hõlbustab tsentraliseeritud detsentraliseeritud teabevahetust. 

Ternioni makseprotsessor on värav, mida saab rakendada tööettevõtja äranägemisel ja saadab oma kasutajatele kaardid. Kasutajad saavad müüjalt tasumiseks kasutada ka deebetkaarte.Teenusepakkujatel on võimalus kasutada Ternioni makseviisi rakendamisel kaupade ja teenuste võlakirja või krüptokonverentsi. See on võimalik tänu Exchange’i süsteemi integreerimisele.

Ternioni likviidsusfond aktsepteerib kahte ärimudelit ning on noteeritud börsil ja makseprotsessoril. Ettevõte vastutab ka ettevõtete kasumi kvartalis paiknevate kohtade ostmise eest, võitlemaks inflatsiooni vastu. Fond hoiab ka veel neljandik teisi akumuleeritud vahendeid likviidsuse saamiseks Ternio edasiseks laienemiseks.

Miks Ternion? 

Meeskonnana oleme alati püüdnud turgu kokku puutuda. Meie piirangud tõstavad, mida kõik teised üritavad. Usaldades meid, teeme tulevikus teid igal hommikul koos. 

Siin saate esimese vahetusplatvormi kogemuse ja näha, kuidas esimene versioon välja näeb.Institutsionaalne institutsiooniline vahetus on mitte ainult mugav, kuid see on mõnele jaeinvestorile mugav ja lihtne, seejärel rakendus ja veebirakendusega seotud mobiilplatvorm. 

Tulenevalt Ternioni läbipaistvusest ja usaldusväärsusest kannatasid iga-aastased auditid, et hoida avalikkust silmas pidades edasisi edusamme.

Me teame, et selle digitaalse majanduse detsentraliseerimine on tulevik, kuid me mõistame ka tänapäeval rakendatavat kryptokursutrymmet, mis on meile õpetanud traditsioonilise majanduse vältimatu seotuse ja väärtuse. 

Meie eesmärk 

probleem 

reguleeritud ja volitatud Crypto-Fiat vahetused 

Kehv Crypto-Fiat-vahetus klient 

Iga vahetus peab kontrollima, kas nende enda KYC ja AML suunised on vaja pikka aega edastada 

läbipaistvuse ja usaldusväärsuse puudumine iga-aastaste auditite puudumise tõttu 

Kõige rohkem Exchange’i API põhineb WebSocket’il 

On regulaarne krüpteerimistehing, mis võimaldab maksesüsteemidel olla puudujääk 

Pole kapitali ICO tegevused toetavad selgeid juhiseid

Kuidas määrata ternion 

Truke Ternionil on Euroopa Crypto kommertsluba № FVR000209 

Ternioni täielik toetus, sealhulgas kliendid, kes vajavad üksikjuhte 

Ternioni ja valguse järgimiseks on ette nähtud ühtsed Euroopa suunised kiire sisenemise kinnitamiseks 

Hoidke silma sõltumatu iga-aastase osapoole auditite läbipaistvuse eest 

Ternion API integreerub FIXiga. Soovime integratsiooni integratsiooni silda ja puhata API-d 

Ternioni makseprotsessor toob Ternion Exchange’i välja turuvälise lahenduse 

Ternioni likviidsusfond säilitab ärimudeli ja kontrollib ICO staadiumis sätestatud eesmärkide elluviimist 

Ternion Token Eosystem

Ternioni ökosüsteemi toetab TRN Utility Token. Märgi, mis täidab TRN-koodi ERC20, avaldatakse Ethereum’i ploki ahelas. TRN Token on põhiline maksemehhanism Ternioni poolt ökosüsteemidele vahetatavate kaupade ja teenuste jaoks. 

Ternioni ülemaailmne ökosüsteem

Ternioni ökosüsteemi raames on kõik sissetuleku tekitamise mehhanismid mõeldud Ternioni likvideerimisfondi säilitamiseks. Ternioni finantsmudel loob Ternioni likviidsuse toetamiseks turu loomuliku jõu, täidab Ternions ka tokenifunktsioone. TRN-märgis Ternioni ökosüsteem on hästi integreeritud ja toimib Ternion Exchange’i ja Ternion Paymentsi poolt loodud vahetuskursimeetodina.See tööriistade mehhanism võib luua suurema nõudluse TRN-märkide järele, milleks on ökosüsteemi taaselavdamine pakkumise ja nõudluse tsükli kestuse loomisega. 

Märgi kasulikud omadused: likviidsus 

Ternioni ökosüsteemide toetuseks on TRN-märgisvahend. TRN-funktsioonid tasuvad järgmised:

Finantsmudel: põletamine varakomponentide kaudu 

Usaldusväärne likviidsus töötab, et hõlbustada Ternioni turujõududel rajatud finantsmudelit. Ternioni rahastamismudel ja selle toetatav ökosüsteem tagavad, et Ternioni märgis on jätkuvalt asjakohane.Ternioni märgis (TRN) on osa ökosüsteemist ja on oluline kolmekordne veerg kohaliku valuutaga: vahetus, Ternioni maksed ja likviidsusreserv.

1. samm: tulu 

Põlvkond põhineb progressiivsel Ternion Exchange’il (0,25% -lt 0,1% -ni aktiivse igakuise sissetuleku mahust). 

Ternion Payment võtab ostu vääringu alusel tasu 0,85%, 1,5% komisjonitasu kohta tehingu kohta. 

Samm 2: Token tagasimaksmine 

Ternion kasutab kohalike ostude sooritamiseks 25% kogunenud vahenditest. Ternioni kauplustes on Ternioni laienemise tõttu alati likvideeritud 25% akumuleeritud fondi likviidsusfondidest. 

3. samm: Token Burn 

Ternion põleb ja vähendab Ternioni üldist ringlusvarustust. 

Ternioni esialgne müntide pakkumine

Ternion Token (TRN) kasutatakse Ternioni ökosüsteemi vahetus meetodina. See sisaldab ärimäärasid, kommertskulusid ja nimekirjahindu. TRN luuakse ainult ühe sündmusega, mis algab erasektori läbirääkimistega. Lisaks sellele pole ICO viimast vooru ühtegi kohta. Kõik erandid hävitatakse. 

Tokenstruktur 

95000000 TRN: maksimaalne kogutarne 

Müügivaba: 22500000 TRN 

avalikul müügil (lisaks mis tahes jaotamata ettemakstud tokenile) 53500000 TRN 

SOFT PAC: $ ​​5,000,000 

HARD PAC: 30 000 000 dollarit 

Token Vending 

Token Müügi kuupäevad 

Ternioni kaubamärgi müük jaguneb A, A, B, C voorudeks. Presale ja kohalik avalik müük.

Token Presale (enne 80. aastat) 

kuni pressiteade jookseb ära: 28. juuni 2018 

Presale Ternion võimaldab teil luua vahetusvõimaluste loomiseks vajalikke rahalisi vahendeid, võimaldades müügiks kasutatava avalikul mälukaardil kasutada minimaalset elujõulist toodet (MVP).Edasimüük aitab meil hoone alguses käivitatud väärtuslikke hinnanguid saada ja aitab kaasa vahetusprotsessi efektiivsusele. 

Avaliku väljakule rajatud vahendeid kasutatakse peamiselt arenguks ja kasvu jaoks, kuigi selle osa moodustab Ternioni likviidsusfondi aluse.

Riiklike vahendite teemaksude avalik eraldamine

Tokenfordeling

Juhtimine ja struktuur Corporation 

Ternion LLC struktureeritakse, et säilitada selge ülesannete ja kohustuste jagunemine ning standardne juhtimisstruktuur, mille ainus eesmärk on usaldusväärne tulemus. Eesmärk on suurendada Ternioni ökosüsteemi ja edendada Ternioni kaubamärki. Ternioni meeskond on juba ehitanud 15-tunnise täiskohaga krüptograafilise vahetuse väärtuse.

Marsruudi leht 

jõupingutused primaarse ökosüsteemi Ternioni kaotamiseks põhieesmärkide saavutamiseks ning toetuse andmine Ternioni ökosüsteemi juurde pääsemiseks kohe pärast avalikku müüki. See annab võistlejale otsustava serva, mis sageli muudab ICO aegade pika tarnimise. Järgmisel rajal on kõik olulised sammud Ternioni ökosüsteemi arendamiseks. 

1. kvartal algab vahetuse arendamise 2018. aastaks 

Q2 2018 A ring 

müügi vahetamisest 

Q3 müük 2018 B kõrvad 

Börsimuudatuste detsentraliseeritud arendamine 

Exchange tutvustab margin trading 

Q4 2018 C kõrvad müük 

Detsentraliseeritud börs suletud beeta 

1. kv 2019 Likviidsusvahetuspaleti laiendamine

Maksete arendamine algab Ternionist 

Detsentraliseeritud vahetuste käivitamine 

makse suletud beetaversioon 

Truke Prime Launch 

3. kv 2019 Makse algus 

kihid

Ternion on uus kauplemisplatvorm, mis põhineb plokkheli lähenemisviisil, mis näitab turgu ja majandusliku ökosüsteemi funktsiooni edukust. See süsteem kasutab platvormi platvormi, et aidata läbirääkimistel mõnede suurepäraste varade tüübidega. Lisaks kasutab platvorm oma tuntud parooli, mida nimetatakse kohalikuks hoidlaks. Arendaja soovib luua suured likviidsuse eesmärgid, et edendada Token operatsioonide märkide omanikke. Selle platvormi eesmärk on muuta rohkem finantsvara, kasutades plokktehnoloogiat. Kui otsustate sellel veebisaidil osaleda,

Ternioni projekti üksikasjade kohta lisateabe saamiseks järgige mõnda allikat, millel on järgmised viited: 

Autor: yudi hasanudin

Leave a comment