Ternion – hibridna kriptoška razmjena s fiat gatewayom

 

Ternion je regulirana kriptotransferna razmjena sa sjedištem u Estoniji koja nudi prvorazredne sustave za razmjenu i rješavanje platnih transakcija i kripto do kriptiranja. Nakon što je dobila licencu za kriptoznu valutu sličnu onoj koja je dodijeljena NASDAQ-u, Ternion OÜ će pokrenuti potpuno funkcioniranu razmjenu platforme tijekom 2018. godine. Ekosustav Terniona sastoji se od tri stupa: Ternion Exchange, Ternion
Fondu za plaćanje i Ternion likvidnost. Ternion kombinira sigurnost tradicionalnih financijskih platformi u okviru kriptotransakcijske razmjene. Ternion nudi suradnicima neometan prijelaz između starog svijeta fiat valute i novog svijeta kriptocurenata. Kako se likvidnost na centraliziranoj burzi povećava, Ternion Exchange će uključiti platformu decentralizirane razmjene (DEX).

Ternion ekosustav pruža pravi rješenje za sve zakonske financijske institucije koje su razumljivo nervozne da koriste rastuće razmjene kriptovalutnih vrijednosti, djelujući pod potpuno reguliranom dozvolom za trgovanje [FVR000209]. Ova licenca omogućit će Ternionu da posluje kao regulirana razmjena i rješenje za obradu plaćanja. Ternion Exchange nudi jednostavnu, sigurnu i raznovrsnu ponudu uz punu korisničku podršku. Procesor za plaćanje omogućit će Ternionovim korisnicima i trgovačkim partnerima nesmetano integriranje kriptoskopa u svoj svakodnevni život.

Što je Ternion?

Ternion je hibridna kriptoška razmjena s fiat gatewayom i integriranim trgovačkim uslugama.

Ternion Exchange je regulirani, licencirani i centralizirani entitet koji omogućuje kripto da kriptira, pripremi za kripto i kripto da se zapali trgovanje. U post-ICO fazi razmjena će postati hibridna. To će omogućiti decentraliziranu razmjenu s centraliziranom.

Ternion platni procesor je gateway za plaćanje koji se može implementirati po vlastitom nahođenju dobavljača i izdavači kartice svojim korisnicima. Korisnici također mogu koristiti debitnu karticu kako bi platili dobavljače. Dobavljači mogu odabrati primanje fiat ili cryptocurrency za robu i usluge primjenom Ternion API-ja u njihov način plaćanja. To je moguće zbog integracije Burze u sustav.

Ternion Liquidity Fund podržava dva poslovna modela i predstavlja stražnju kost Exchange i Payments Processor. Fond je također odgovoran za otkup tokena koji koriste četvrtinu dobiti tvrtke i spaljivanjem u borbi protiv inflacije. Fond također pohranjuje još četvrtinu akumuliranih sredstava kako bi imala dostupnu likvidnost za buduće širenje Terniona na globalnoj razini.

Zašto Ternion?

Mi, kao tim, stalno pokušavamo biti ispred tržišta. Guranje naših granica kako bismo ostvarili ono što svi drugi pokušavaju. Stavljanjem povjerenja u nas formiraš budućnost u kojoj ćemo sutra stati zajedno.

Ovdje možete dobiti prvo iskustvo platforme za razmjenu i vidjeti kako će izgledati prva verzija. Ne samo da je razmjena udobna za institucionalne igrače, već je prikladna i lagana za bilo koji maloprodajni investitor, budući da dolazi s aplikacijom mobilne platforme i web aplikacije.

U svrhu transparentnosti i pouzdanosti, Ternion će proći godišnje revizije kako bi javnost zadržala u petlji o budućim napredovanjima.

Znamo da je decentralizirana digitalna financija budućnost, ali razumijemo i neizbježnu povezanost i vrijednost koju su nas naučili tradicionalni financije, znanje koje provodimo danas u prostoru kriptosurencije.

Postoji trend kriptoznog tržišta koji se može promatrati promatranjem obujma trgovanja kripto-burzama. Tri najveće burze na tržištu, Bitmex, Okex i Binance, relativno su nove i ne nude trgovinu fiat-tocrypto.

Postoje samo stare kripto-to-fiat razmjene koje još uvijek imaju manje volumena trgovanja od novih kripto-kripto razmjene. Kraken je, primjerice, 11. po redu prema CoinMarketCapu, iako je postao operativan mnogo prije mega rallya Crypto. Sve nove burze s najvećim volumenom ne nude mogućnost prijenosa žica u novim valutama, npr. Huobi i Binance. Postoji manjak od kvarova na tržištu. A novi Crypto do Fiata razmjena definitivno može postati prekretnica za tržište.

Ternion sada na početku godine kriptografska tvrtka s određenim karakteristikama, s mnogim i visokim strujnim kripto-tržištima koja dominiraju tržištem. partnerstvo Ternion Postanite jedna od velikih tvrtki koja će biti vrlo uspješna u budućnosti. Trgovanje u svijetu kriptovalute nikad nije izbjeglo uspon i pad deviznih kolebanja dolara i razmjene novca, to je prirodna stvar koju osjećaju kripto-trgovačke tvrtke. Štoviše, tvrtka nema kreativnu ideju da sustav može ostati izvan investicija, naravno, to je katastrofa koja može biti smrtonosna s uništenjem tvrtke. Decentralizirani investicijski fondovi na Blockchain platformi za investitore širom svijeta učinkovita su filozofija koju nudi ova platforma. S vizijom i poslom koncepta uzajamne koristi između vlasnika projekta i vlasnika token. S toliko mnogo tržišta u svijetu kriptotalnosti ove godine da konkurenti mnogih tvrtki koje djeluju ili trgovine trebaju imati više jedinstvenih funkcija i kreativnosti, to bi mogao biti jedan od uspjeha koje kripto-trgovinska zajednica može postići.

 

 
 

Budite prvi koji će isprobati našu razmjenu u kombinaciji s najkvalitetnijom trgovačkom platformom na tržištu.

Preuzmite prvu verziju razmjene i pogledajte koje su funkcije dostupne odmah. Odaberite svoj operativni sustav i započnite. Veza

ROAD MAP

 
 

kvartal 2018. godine
Razmjena je počela razvijati.
T2 2018
Javna pred-prodaja. Tečajna lista
T3 2018
Javna prodaja.
Četvrti 2018. godine
Decentralizirana zatvorena beta razmjena. Burza predstavlja trgovinu maržama. Počeo je decentralizirani razvoj Burze. Razmjena likvidnosti u gotovini.
Tromjesečje 2019
Počinje razvoj Ternion plaćanja. Pokrenite decentraliziranu razmjenu. Zatvorena beta plaćanja. Bonus Early Exchange.
T2 2019
Započnite s plaćanjima.

NAREDBA

Leave a comment