Mikä on Ternion-projekti?

Ternion on lisensoitu digitaalinen tiedonsiirtoympäristö, joka on integroitu fiat-yhdyskäytävän ja kauppiaspalvelujen kanssa. Se pyrkii lisäämään salausvaluuttamarkkinoiden saatavuutta liittämällä nykyaikaiset rahoituspalvelut hajautettuihin rahoitusjärjestelmiin, mikä helpottaa ja edistää innovaatioita kryptografiassa. Lisäksi Ternion pyrkii kannustamaan innovointia kryptafuraan kehittämällä kryptouruuttaa, jolla on todellinen kannattava liiketoiminta, eikä se johdu spekulaatiosta vaan luonnollisista markkinavoimista.
 
 
Ternion joukkue, yrittävät jatkuvasti olla edellä markkinoilla. Pidättelemme rajoja, jotta voimme saavuttaa mitä muut yrittävät vain yrittää. Luomalla meihin, sinä luotte tulevaisuuden, jossa voimme olla kaikki yhdessä huomenna. Voit saada ensimmäisen kokemuksen vaihto-alustasta ja nähdä, miten ensimmäinen versio näyttää. Paitsi vaihto on mukavaa myös institutionaalisille toimijoille, mutta se on kätevää ja helppoa kaikille vähittäisliikkeille, koska se sisältää mobiililaitteiden sovelluksen ja verkkosovelluksen. Avoimuuden ja luotettavuuden vuoksi Ternionille tehdään vuosittaiset tarkastukset tiedämme, että hajautettu digitaalinen rahoitus on tulevaisuutta, mutta ymmärrämme myös väistämättömän yhteyden ja arvon, jota perinteinen talous opetti meille,
 
Ternionin ekosysteemi:
 
Ternionin ekosysteemiä tukee TRN Utility Token. TRN Token on ERC20-yhteensopiva merkki, joka annetaan Ethereum blockchain -järjestelmälle. TRN-tunniste on Ternion-ekosysteemin kautta vaihdettujen tavaroiden ja palveluiden ydinmaksumekanismi.
 
Ternionin ekosysteemissä kaikki sisäiset tuloja tuottavat mekanismit on suunnattu Ternionin likviditeettisäätiön ylläpitämiseen. Aivan kuten Ternion-rahoitusmalli perustuu luonnollisiin markkinavoimiin Ternion-likviditeetin tukemiseksi, niin myös Ternion-merkin käyttökelpoisuus. TRN-merkki on poikkeuksellisen hyvin integroitu Ternion-ekosysteemiin, joka toimii vaihtoehtona Ternion-vaihtokurssin ja Ternion Payments -liiketoiminnan välityksellä. Tämä hyödyllisyysmekanismi voi johtaa suurempaan kysyntään TRN-tunnusta, joka sitten kanavoidaan takaisin ekosysteemiin ja luo suljetun tarjonnan ja kysynnän.
 
Token 
apuominaisuudet : Likviditeettituki TRN on hyödyllisyysmerkki, joka on sijoitettu antamaan käyttäjille mahdollisuus käyttää erilaisia ​​etuja Ternion Ecosystem -järjestelmässä. TRN: n hyödyllisyysominaisuuksiin kuuluvat mm. Ternion Exchange, Ternion Payments, Ternion Liquidity Fund
 
Ternionin vaihto: Kaupankäyntimaksu -alennukset 
Ternion haluaa kannustaa käyttäjiä maksamaan kauppamaksunsa TRN-tunnuksilla. Käyttäjiä kannustetaan voimakkaasti käyttämään TRN-tunnuksia vastaanottamalla merkittäviä diskontattuja kauppamaksuja. Kaupankäyntimaksut liikkuvat kolmessa hyvin määritellyssä vaiheessa. TRN-rahakkeiden kiertävä tarjonta määrittää nykyisen vaiheen.
 
 
 
Rahamalli : Varallisuuden hinta tokenpaloon Ternion toimii luotettavan likviditeetin helpottamiseksi markkinavoimien ympärille rakennettuun rahoitusmalliin. Ternion-rahoitusmalli ja sen tukema ekosysteemi varmistavat, että Ternion-merkki pysyy tärkeänä. Ternion-merkki (TRN) on olennainen osa ekosysteemiä ja toimii Ternionin kolmen peruspilarin alkuperäisenä valuutana: Exchange, Ternion Payments ja The Liquidity Reserve.
 
 
Token Burn
 
Token polttamattomat rahoitusmallit ovat osoittaneet tarjoavan useita keskeisiä etuja. Tunnistuspisteen taso vaihtelee Ternionin ekosysteemin tulojen perusteella eikä sitä voida taata. Olemme mallinnuttaneet kolmea skenaariota, joiden avulla avustaja voi selventää paremmin käyttämättömien tulojen ja token polton välistä suhdetta
 
Ternion Edut:
 
Kattava
 
Foorumi on käytettävissä mobiililaitteiden sovelluksen ja verkkosovelluksen kautta, mikä tekee siitä kätevän paitsi institutionaalisille toimijoille myös kaikille vähittäiskauppiaille.
 
Läpinäkyvä ja luotettava
 
Ternionilla on vuosittain auditointi foorumin toiminnasta ja toiminnasta, jotta varmistetaan avoimuus ja luotettavuus antamalla yleisölle tieto kaikista mahdollisista edistyksistä.
 
Sääntöjen noudattaminen
 
Ternionin vaihto on eurooppalainen kaupankäyntisopimus ja se noudattaa kaikkia eurooppalaisia ​​suuntaviivoja, jotka koskevat laivojen nopeaa varmentamista.
 
24/7 asiakaspalvelu
 
Alustalla on täysipäiväinen asiakastuki, joka sisältää jopa ylimmän johdon, joka auttaa asiakkaita, kun heillä on Ternioniin liittyviä kysymyksiä tai kyselyitä.
 
tiekartta:
 
Ternionin ekosysteemillä työskenteleminen on ensisijainen tavoite vähentää merkittävien virstanpylväiden aikana menevää aikaa ja antaa osallistujille pääsyn Ternionin ekosysteemiin heti julkisen myynnin jälkeen. Tämä antaa meille ratkaisevan etulyöntiaseman kilpailijoihin, jotka ovat taipuvaisia ​​lyömään pitkiä toimitusaikoja ICO: n jälkeen. Seuraava etenemissuunnitelma sisältää kaikki Ternionin ekosysteemin kehittämisen tärkeimmät vaiheet.
 
 
Tokenin myynti Detail:
 
Token: TRN- 
tokkaprotokolla: ERC20 
Token toimituksen kokonaismäärä: 95 000 000 TRN 
Token toimitus esikaupassa: 22 500 000 TRN 
Token toimituksen ICO: n aikana: 53 500 000 TRN Myynninedistämispäivämäärä 
: Aktiivinen 28.6.2018 saakka 
ICO: n päivämäärä:
 
Vaihtokurssi: 1 TRN = 0,65 USD 
Kierros B – 30 elokuu – 30 lokakuu Vaihtokurssi: 1 TRN = 2,10 USD 
Kierros C – 1. marraskuuta – 30. joulukuuta Vaihtokurssi: 1 TRN = 3,23 
ICO-lippikset:
 
Soft Cap: $ 5 000 000 
Kova korkki: 65 000 000 dollaria 
Lisätietoja:
 
Verkkosivusto: https://ternion.io/
 
 
 
 
 
Tekijä: yudi hasanudin
 
Bitcointalk-profiil :  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076419

Leave a comment