ICOO platformu Ternion’a genel bakış


Ternion geçidi fiat ve ticari hizmetler ile entegre dijital değişim platformu lisanslıdır. Bu kolaylaştırmak ve kripto finansmanında yeniliği teşvik dağıtılmış mali sistemleri ile modern finans servisleri bağlayarak kripto döviz piyasalarında kullanılabilirliğini genişletmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca, Ternion ancak doğal piyasa güçlerinin, karlı bir iş için gerçek desteği vardır ve spekülasyon dayanmayan kripto kripto para geliştirmek için finansman yeniliği teşvik etmeyi hedefliyor.

Bu platform Ternion dijital varlıkların güvenilirliği ICO güven eksikliği gibi bugün para sistemi kripto karşılaştığı zorluklara, bazılarının üstesinden gelmek için çalıştı bir topluluk vardır onlar, gerçekleşme cryptothermine olarak değişim aracı kurumlar geleneksel olarak kurulmuş çok daha düşük bir standart var kripto ve zorluklar ödeme yöntemi.
Ternion ekosistemi Ternion ekosistemi
, birlikte çalışan ve Ternion’u (TRN) faydalı bir platform para birimi olarak destekleyen üç bileşenden oluşur.
Exchange
Exchange Ternion, kriptografi ve kriptografiye kripto, fiat şifrelemeyi değiştirme olanağı veren, özelleştirilebilir, uygun fiyatlı ve verimli bir değişim platformudur. Değişimin ana amacı, kapsamlı çözümler ile kripto tüccarlar sunmaktır.
Ternion Ödeme İşlemcisi Ödeme işlemcileri
, tedarikçileri ve müşterileri arasındaki ödemeyi kolaylaştırır. Kullanıcılara ödeme yapmak için kullanabilecekleri bir banka kartı verilir. Tedarikçi, daha sonra, fiat veya kripto tahsis modunda işlenen ödemeleri almaya karar verebilir.
Ternion Likidite Fonu
Bu, diğer iki bileşenin özüdür. Bu, TRN jetonu enflasyonunun oluşmamasını ve Ternion platformunun geliştirilmesi için birikmiş fonların tasarruf edilmemesini sağlar.
Token jetonu
TRN, değişim için komisyon ödemek veya Ternion değişiminde jeton transfer etmek için bir platformda bir yardımcı simge olarak hizmet veren ERC20 ile uyumlu bir belirteçtir. Ek olarak, jetonlar, Ternion ekosisteminin tüm kullanıcılarına yarar sağlayan tüm ERC20 uyumlu işaretleyicilerle uyumluluk sağlar.
Neden Ternion’a yatırım yapıyorsunuz?
Platform, sadece kurumsal oyuncular için değil, perakende yatırımcılardan biri için de uygun olan mobil platformlar ve web uygulamaları için yapılan uygulamalarla kullanılabilir.
Ternion, şeffaflığın ve güvenilirliğin kamuoyunu gelecekteki ilerlemeler hakkında bilgilendirmesini sağlamak için yıllık işlem ve platform fonksiyonları denetimini gerçekleştirecektir.
Ternion Exchange’in Avrupa ticaret lisansı vardır ve hızlı çekler için araç içi iletim için belirlenen tüm Avrupa kurallarına uygundur.
Platform, müşterilere Ternion ile ilgili problemleri veya problemleri olduğunda yardımcı olacak üst yönetimden oluşan eksiksiz bir müşteri destek hizmetine sahiptir.
Parametre ICO Ternion (TRN jetonu)
Simgesi:
protokol Jetonu TRN : ERC20
Toplam jetonu: 95000000 TRN
presale satışlarda Teslim belirteci 22500000:
gönderiler Token TRN ICO için: 53500000 TRN
Tarihi Ön Satış: Aktif kadar 28 Haziran, 2018

ICO tarihi:
1 TRN 0,65 USD: bir 29 Haziran 29 Ağustos kur Yuvarlak
Yuvarlak B 30, 30 Ağustos ve Ekim ayları arasında, döviz kuru: 1 TRN 2.10 USD
Yuvarlak C 1 Kasım 30 Aralık, döviz kuru: 1 TRN 3.23 USD
Yumuşak kapak: 5 000 000
Sert kapak: 65.000.000

Soru 1 2018
Döviz gelişimi başlıyor.
Q2 2018
Kamu Öncesi Satış Exchange lansmanı
Q3 2018
Kamu satışı
Q4 2018
Dağıtılmış Exchange Kapalı Beta Döviz marjı ticareti sunuyor. Merkezi olmayan değişim gelişmesi başlar. Değişim Sıvı Havuz Genişlemesi
Soru 1 201 9
Turnan ödeme gelişimi başlıyor. Merkezi Olmayan Değişim Lansmanı Ödeme beta durduruldu. Exchange Prime Lansmanı
Q2 2019
Ödeme lansmanı

Takım

Detaylı bilgi:
Web sitesi: https://ternion.io
Teknik doküman: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Telgraf: https: //t.me/TernionOfficial
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899

https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty

Author:  Yudi hasanudin
Bitcointalk Profil:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076419

Leave a comment